Beredskap

Spruta liggande

Beredskap

>

Hjälpen är ständigt nära

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en beredskapstjänst som är tillgänglig dygnet runt, även under helger och storhelger. Vi är medvetna om att behovet av våra tjänster inte alltid kan planeras i förväg och att snabb åtgärd kan vara avgörande för våra kunder. Vårt team av sjuksköterskor är välutbildade och erfarna när det gäller patientbesök, läkarkontakter och andra viktiga insatser, och de är redo att agera snabbt och effektivt för att hjälpa våra kunder närhelst behovet uppstår.

Sjukskoterska 3

Trygghet i din roll

Som sjuksköterska i beredskap hos FM Care har du en omfattande ansvarsroll som sträcker sig mellan klockan 16-07 vardagar och kl.07-07 under helger och stora helger. Du har möjlighet att arbeta hemifrån och är redo att rycka ut vid behov. Genom att utgå från ditt eget hem kan du snabbt och smidigt ta hand om patientbesök, läkarkontakter och andra viktiga insatser. Hos FM Care kan du känna dig trygg i din roll och ha fullt förtroende för din kompetens och förmåga att göra det som behöver göras.

Vi håller kompetens, erfarenhet och inlevelse högt

Vi på FM Care värdesätter högt kompetens, erfarenhet och inlevelse hos våra sjuksköterskor. Som en viktig del av FM Care kan du räkna med att ha de verktyg och den support som behövs för att möta alla utmaningar som kan uppstå.

Skicka ett mail