Bemanning och Rekrytering

DSC 0247

Att jobba hos oss

>
Sjukskoterska 3

Vi ser hela människan

För oss handlar god vård om mer än att bara uppfylla formella krav från våra kunder. Vi är fast övertygade om att det också handlar om att erbjuda vård från hjärtat, där både vårdpersonal och omsorgstagare känner sig uppskattade och upplever en hög grad av livskvalitet och mening. Genom att fokusera på detta är vi stolta över att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga för människor och miljö.

För att säkerställa att vi alltid uppfyller de formella kraven och förväntningarna på framtidens vård utför vi ett tekniskt kvalitetsarbete och kontrollerar kompetensen inom vårt område. Vi prioriterar också att våra sjuksköterskor kan välja en karriär som ger dem en hög livskvalitet, vilket i sin tur gör oss till en pålitlig och uppskattad partner för våra kunder inom vården.

Skicka din CV redan idag
Sjukskoterska Bemanning

Organiserad omtanke

Tillsammans med kvalitet och omtanke ger vi våra sjuksköterskor de bästa förutsättningarna att ge det bästa av sig själva – och ändå ha energi kvar efter arbetsdagens slut. Genom att ständigt se hela människan kan vi få bitarna att passa samman för personalen och de människor som behöver oss.

Ring oss redan idag och berättar vi mer om uppdraget
Sjukskoterska

Vår kunder

FM Care levererar sjuksköterskor till Västerås kommun, Sala kommun, Fagersta och Norbergs kommun, Vardaga och Attendo samt flertal Regioner i hela Sverige. Vi nyligen vunnit SKR upphandling som trädde i kraft 2024.

Kontakta oss redan idag


Bemanning och Rekrytering
Lojsa Kantavanich
Telefonväxel: 021-480 35 00
Tel Direkt: 021-480 35 22
Mail: Lojsa.kantavanich@fmcare.se

Why choose

Vår vision

 • Kvalitet

  Vi har ett kvalitetsledningssystem för att utveckla och säkra vården och omsorgen.

 • Säkerhet

  Vi har kollektivavtalade försäkringar.

 • Transparens

  Vi är transparenta och redovisar information om redovisning av kvalitet, personal, ekonomi, ägare och styrelse.

 • Medlem i Vårdföretagarna

  Vårdföretagarna ställer höga krav på sina medlemsföretag. Det görs bland annat genom noggranna kontroller av ägare, ekonomisk redovisning och att företagen följer etiska riktlinjer.