Leg. sjuksköterskor för uppdrag i Västerås

Leg. sjuksköterskor för uppdrag i Västerås

Är du sjusköterska och har intresse att jobba i Västmanland? Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats: 

Västerås

Omfattning: 

Heltid

Varaktighet: 

3 – 6 månader

Anställningsform: 

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal platser: 

2

Lönetyp: 

Fast månads-, vecko-, eller timlön

>

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
  • Sjuksköterska, grundutbildad - 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård

Språk

Meriterande
  • Svenska

Körkort

Krav
  • B

Om dig

Vi söker Dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som leg Sjuksköterska. För att passa in hos oss behöver du vara en positiv, kommunikativ och engagerad med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som brinner för att utveckla vårdkvaliteten inom vården och bedriva god vård med patienten i fokus. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god datavana, god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Ta kontakt med oss för mer information om vilket uppdrag som passar just dig. Välkommen med din ansökan. Erfarenhet från arbete på korttidsboende är meritande.

>

Om jobbet

FM Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Västmanland. Som sjuksköterska kommer du att ha ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba på, korttidsboende, hemsjukvården eller äldrevården och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kommer att göra sedvanliga sjuksköterska jobb, leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens behov av patientsäker vård. Du är varmt välkommen at höra av dig redan idag!

Om oss

FM Care är verksamt inom vårdbemanning. Vi bemannar landsting, kommuner och privata aktörer med legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet. Våra bemanningsområden är äldrevården, hemsjukvården, vårdcentral, elevhälsan och sjukhus.

Vår verksamhetsidé är en idé om värdighet, livskvalitet och mening, för våra sjuksköterskor som ger vård och för våra vårdtagare som tar emot vården. Du som jobbar hos oss ska känna frihet, att du har egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för.

FM Cares ambition är att leverera högsta kvalitet i alla våra åtaganden och dess ingående processer. Utöver de våra uppdragsgivares formella krav vill vi erbjuda våra uppdragsgivare, allra mest kompetenta sjuksköterskor. Utgångspunkten är att även se bortom de tekniska kvalitetskraven och möta varje enskild vårdtagare med högsta värdighet, respekt, omtanke och inlevelse.

>

Skicka din ansökan idag

Är du sjusköterska och har intresse att jobba i Västmanland? Välkommen med din ansökan!